Yogakurser

Aktuella kurser

MIDSOMMARGÅRDEN, TELEFONPLAN

 

Yoga Core -

Onsdagar 19:30-20:45

 

Yoga för dig som vill träna styrka i bål, ben och överkropp, öka rörlighet i framförallt höfter och baksida lår,  samtidigt som du stärker nervsystemet och din förmåga till medveten närvaro. Yogan är ett ypperligt komplement till andra motionsformer som löpning och styrketräning.

 

Kurstid: 27 februari - 8 maj

(ingen yoga 1 maj)

Drop-in: 175 kr /gång

MIDSOMMARGÅRDEN, TELEFONPLAN

 

Yoga Lugn -

Onsdagar 18:15-19:15

 

Den medicinska yogan erbjuder mjuka pass för såväl nybörjare som erfaren. Med fokus på andetaget gör vi övningar som stärker kroppen och ökar dess rörlighet. Meditationer med andning hjälper sinnet att fokusera och avslappning ger möjlighet till vila återhämtning, vilket sänker stress i kroppen.

 

Kurstid: 27 februari - 8 maj

(ingen yoga 1 maj)

Drop-in: 150 kr/gång

 

 

Anmälningsformulär Yoga

 
 
 
 

Mer om yogaformerna

 

Den medicinska yogan har utvecklats och prövats vetenskapligt på svenska universitetssjukhus med goda resultat. Den passar dig som vill göra lite lugnare yoga. Rörelserna anpassas efter dig som individ och kan utföras såväl på matta som på stol. Den medicinska yogan, med ursprung i kundaliniyoga, används bl a mot stress och utmattning, samt vid besvär eller smärta från knän, höfter, rygg, nacke, axlar och huvud.

 

Yoga Core bygger på både den medicinska yogan och kundaliniyogan, med inspiration från ashtangayoga. Passen är kraftfulla och fokuserar främst på bålstabilitet - en stark rygg och mage ger stolt hållning och riktning i livet! Detta pass är för dig som vill komplettera annan träning genom att tillföra element som rörlighet, andning och fokus. Eller för dig som letar efter en motionsform där du stärker din fysiska kropp samtidigt som ditt sinne får sitt genom medveten närvaro.

 

 

 

Yoga ger rätt till friskvårdsbidrag hos de flesta arbetsgivare. När du betalat din yogakurs får du ett kvitto som kan användas för detta ändamål.

 

Är du arbetslös eller studerande? Då erhåller du 15 % rabatt. Hör av dig om så är fallet.

 

Vid bokning av plats mottager du ett mejl med information med betalningsinformation samt köpvillkor. För att säkra din plats ska betalning ske två veckor innan kursstart, eller så snart som möjligt om det är mindre än två veckor kvar.

FernFly förbehåller sig rätten att ställa in kurs om det inte blir tillräckligt många deltagare.

Bankgiro: 793-5273


Swish: 1230399873


Orgnr: 559119-8725


FernFly AB är godkänd för F-skatt och har ansvarsförsäkring